Pamtimo ga kao nespretnog telohranitelja, a onda doživeo neverovatnu transformaciju: Evo kako danas izgleda Bojko iz serije "Stižu dolari", potpuno se promenio

Nedeljko Tišanović Vesti 29.09.2024 21:13 0

Da li ga se sećate?

Printscreen/Youtube

Printscreen/Youtube

Glumac Slobodan Stefanović stekao je popularnost pre više od dve decenije ulogom u kultnoj seriji "Stižu dolari", gde je tumačio smotanog telohranitelja. Iako je od tada prošlo mnogo vremena, Slobodan se i dalje smatra glumcem mlađe generacije, iako je sada već u petoj deceniji života.

Ono što je s vremenom postalo vrlo zanimljivo jeste njegova transformacija koja je impresivna. Od svog prvog pojavljivanja na sceni do danas, Stefanović je postao jedan od najzgodnijih glumaca na domaćoj javnoj sceni.

Poznat je po svojoj posvećenosti fizičkoj kondiciji i redovnom vežbanju, što se odražava na njegovom izgledu. 

Pored "Stižu dolari", Slobodan je igrao u brojnim popularnim serijama i filmovima, kao i u pozorištu, gde je stekao reputaciju svestranog glumca. Takođe, aktivan je na društvenim mrežama, gde deli delove svog privatnog i profesionalnog života sa obožavaocima. Njegova karijera i dalje napreduje, a mnogi ga prate sa radošću, diveći se njegovim dostignućima i promenama koje je prošao tokom godina.

 

Bonus video: 

@najzena.rs Svekrva napravila spisak obaveza za snaju! Ljudi se krste od šoka #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading