Terao ih je da nose maske preko lica, njima ništa nije bilo jasno: Sin Majkla Džeksona otkro zašto je pokojni pevač ovo zahtevao od svoje dece

Nedeljko Tišanović Vesti 29.09.2024 18:15 0

On je od njih tražio ovo zbog jedne stvari...

BERND SETTNIK / AFP / Profimedia

BERND SETTNIK / AFP / Profimedia

Iza pokojnog Majkla Džeksona ostalo je troje dece: Michael Joseph Jr., poznatiji kao Prince, Paris-Michael Katherine i Prince Michael, kojeg zovu Blanket.

Tokom njihovog detinjstva, "Kralj popa" često im je prekrivao lica, a u jednom intervjuu Prince je objasnio razlog za to.

Rekao nam je da želi da imamo svoje živote, da nas ne povezuju sa njim. Nikada nisam razmišljao o tome kako druga deca žive dok sam bio mlađi. Kada sam saznao ko je on, shvatio sam da to nije normalno — rekao je Prince.

Prince se prisetio trenutka iz Diznilenda kada je video obožavaoce kako mu mašu kroz prozor i pomislio da je to normalno, pa im je uzvratio mahanjem.

Iako je njegov otac, bio muzička ikona, Prince je odlučio da se posveti produkciji i režiji, završivši studije poslovne administracije na Univerzitetu Loyola Marymount.

Njegov dugogodišnji telohranitelj, Matt Fiddes, otkrio je da je Majkl uvek brinuo o zdravlju i higijeni tokom putovanja i susreta s brojnim obožavaocima.

Bila sam zbunjena. Nisam razumela zašto nosim masku. Sada shvatam da je otac želeo da nam lica budu prekrivena kako ne bi bili prepoznati i da bismo mogli imati normalno detinjstvo.

Majkl Džekson je preminuo 2009. godine zbog prekomerne doze anestetika propofola, a njegov lekar, Conrad Murray, osuđen je na četiri godine zatvora zbog nehata.


Bonus video:

Komentari (0)
Loading