,,Jedva da je bio živ": Slavna pevačica podelila kako se izborila za život mačeta, neverovatno je zahvalna na ovoj stvari

Vesti 27.09.2024 13:36 0

Pevačica je otkrila je da su mače nazvali „Korn Šelton” i podelila montažu klipova na kojima se vidi kako se njihov novi član porodice promenio od trenuka kada su ga usvojili

mačka

Printscreen/Instagram/gwenstefani

Gven Stefani i Blejk Šelton imaju novog člana porodice!

Stefani (54) je u četvrtak, 26. septembra na Instagramu podelila divan video u kojem je predstavila mače koje su ona i Šelton (48) usvojili nakon što se on pojavilo u njihovoj kući. 

Pevačica je otkrila je da su mače nazvali „Korn Šelton” i podelila montažu klipova na kojima se vidi kako se njihov novi član porodice promenio od trenuka kada su ga usvojili. Rekla je da je bio jako bolestan.

„Ovo je Korn Šelton. Onog dana kada se pojavio u našoj kući, jedva da je bio živ + je bio jako bolestan, ali uz puno ljubavi + nege, pretvorio se u zdravo mače“, napisala je Stefani u opisu objave.

„Jako smo zahvalni što je on deo naše porodice“, dodala je pevačica dok se u pozadini čula pesma „Birds of a Feather“ od Bili Ajliš.

Na početnoj fotografiji prikazana je mala mačka koja je naizgled sedela na Stefaninom kolenu umotana u ćebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

 

Tada se moglo čuti kako Blejk govori: ,,Super mu ide, udebljao se!"

Gven je takođe podelila i simpatičan snimak uznjenu numeru „Somebody Else’s“, na kome joj je Korn sedeo na kolenu dok se igrala sa njim.

Pevačica je u aprilu 2023. godine otkrila da njihova starija mačka donela na svet šest mačića, podelivši snimak na X-u.

 „Svi smo smo je gledali— to je bilo neverovatno iskustvo! Mnogo su slatki."

 

 

Stefani je prihvatila život na farmi otkako se udala za za Šeltona u julu 2021. godine. Ona čak ima i sopstveni traktor na njihovom ranču.

Šelton je u aprilu govorio o njihovom zajedničkom životu na farmi za NYLON Print.

 „Gven ima neverovatan smisao za sadnju: kako da neguje biljke i kako da ih kultiviše kada porastu i kada se orezuje," rekao je.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Dejvid izašao bez Viktorije i nastao haos! Devojku izbacili iz kluba zbog njega! #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading