Ovako izgledaju brat i sestra Breda Pita: Evo da li liče na slavnog glumca, a nećete verovati čime se bave

Tatjana Badarević Vesti 25.09.2024 11:26 0

Bred Pit je najstarije dete u porodici

Profimedia

Profimedia

 

Bred Pit (60)  u celom svetu je poznat ne samo kao odličan glumac, već i kao jedan od najzgodnijih ljudi na planeti.

No njegova porodica je odlučila da živi daleko od svetla reflektora, pa mnogi ni ne znaju da  holivudska zvezda ima brata i sestru.

Bred je najstariji od troje dece u porodici Pit. Brat Daglas mlađi je od njega tri godine, a sestra Džuli pet. Brat neodoljivo liči ns Breda, a osmeh je ono što je svima zajedničko. Bred je jako povezan s njima i međusobno su velika podrška, kako piše People.

Daglas Pit je poslovni čovek koji se bavi preduzetništvom i nekretninama, a zaista nema razloga biti ljubomoran na svog možda poznatijeg, ali nikako uspešnijeg brata.

 

 

Ubrzo nakon završetka srednje škole osnovao je kompaniju koja se bavila kompjuterima, a s kojom je postigao veliki uspeh.Prodao ju je 2013., a sledeće godine osnovao je kompaniju koju je nazvao "Pitt development Group" koja se bavi nekretninama. Već četiri godine kasnije kupio je svoju nekadašnju kompaniju s kompjuterima.

"Očito sam sentimentalan prema nečemu što sam stvorio ni iz čega pre 26 godina", rekao je kad su ga pitali zašto je to učinio.

Obe njegove kompanije posluju odlično, a procenjuje se da je Dag "težak" i nekoliko stotina miliona dolara. Takođe, Dag je, isto kao i Bred, veliki filantrop, te svoj novac koristi za pomoć drugima. Osnovao je tako neprofitnu organizaciju "Care to Learn" koja pomaže siromašnoj deci.

Član je odbora World Serve International, kompanije koja je osigurala čistu vodu milionima u Africi, a 2010. godine proglašen je ambasadorom dobre volje za Tanzaniju.

Za razliku od Breda koji je imao više turbulentnih veza, Dag je više od 30 godina u srećnom braku sa suprugom Lisom i ima troje dece.

Džuli Nil Pit takođe je već više od tri decenije u srećnom braku i sa suprugom Robom ima čak petoro dece, troje biološke i dvoje usvojene. Po zanimanju je aranžerka scenografije, a takođe se bavi i filantropijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Neal (@julieneal05)

 

Nakon što je u Etiopiji usvojila dva dečaka, uključila se u rad na dobijanju čiste vode u toj afričkoj zemlji, a trenutno je i ambasadorka za vodu za WorldServe International.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Neal (@julieneal05)

 

"Iskreno, živela sam u mehuriću ovde u našem gradu sa svoje troje starije dece i stvarno nisam razmišljala o mnogo daljem od ovoga, a Bog je upravo pozvao moju porodicu na usvajanje. Imati prostora, ljubavi... sva su naša deca bila uključena u to", izjavila je jednom prilikom Džuli, koja na društvenim mrežama rado deli porodične trenutke, no nema nijednu fotografiju sa slavnim bratom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading