Princ Džordž ima presladak nadimak: Vole ga svi od drugara do porodice i rado ga koriste, a evo kako zovu kralja Čarlsa

Vesti 18.09.2024 17:43 0

Džordžova braća i sestre takođe imaju nadimke...

Princ Džordž

Profimedia

Kraljevska je primer pristojnosti, ali čak i princ i princeza od Velsa imaju nadimke za svoju decu.

Kako piše Mirror, njihov najstariji sin princ Džordž je dobio nadimak na igralištu tokom školovanja koji je uspeo da dođe do njegove porodice, koja ga i dalje koristi u svetim salama Kensingtonske palate i Anmer Hola.

Džordžu su drugovi iz razreda  u Tomasovoj školi iz očiglednih razloga dali nadimak P. Dž., koji se na kraju pretvorio u veoma britanski nadimak: P. Dž. Tips- veoma popularan brend čaja. Bliski prijatelji i porodica ga često zovu samo ,,Tips", zbog čega je kraljevska porodica postala još prizemnija.

„Veoma je popularan i ima mnogo prijatelja, i niko ne pravi problem oko toga ko je on“, rekao je jedan insajder za Vanity Fair.

Džordžova braća i sestre takođe imaju nadimke. Njihova mama, Kejt Midlton, svog najmlađeg sina, princa Luja, zove „Lu Bags“, dok Šarlotu ponekad zovu „Popet“ ili „Loti“. Što se tiče dede, ni kralj Čarls ne može da izbegne neobavezni nadimak: princeza Ana ga zove ,,Old Bin".

Tokom pojavljivanja u The Sun's Royal Show-u, biograf Ingrid Sevard je rekla da Kejt i princ Vilijam takođe imaju nadimke jedni za druge. Kejt je svog muža ponekad nazivala „Big Vili“, a Vilijam je svoju ženu zvao „Bejbikins“ u ranoj fazi njihove veze.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading