Isplivale skandalozne fotografije: Sin poznatog glumca živi u bedi dok mu otac uživa u luksuznoj vili

Slobodanka Ćorić Vesti 16.09.2024 10:08 0

U jednom od retkih intervjua, za sebe je rekao da je zanemareno dete bogataša koji je u tinejdžerskim godinama bio buntovan

Barbra Strejsand

Profimedia

Barbra Strejsand i njen suprug Džejms Brolin žive u raskošnoj vili u Malibuu, okruženoj sa 3000 grmova ruža, koju je časopis za dizajn interijera prošle godine nazvao "idiličnom oazom". Međutim, ova predivna vila nije dom za Brolinovog mlađeg sina Džesa, čiji dom je mali motel u Ohaju, koji ne izgleda previše idilično za život, piše Daily Mail.

Barbra Strejsand

Profimedia

 

Džes, koji ima 52 godine, nedavno je viđen ispred motela Top Vista, a potom i dok je čekao autobus na stanici. Brolin, koji ima 158 kilograma, snimljen je u crnoj majici s motivima Betmena, u širokim hlačama i izlizanim patikama.

Barbra Strejsand

Profimedia

 

Motel u kojem živi posinak glumice i pevačice Barbre Strejsand oglašava se kao objekat sa osam klimatizovanih soba, svaka opremljena televizorom, a u vlasništvu je Stiva Edelsona (64), poznatog po lancu noćnih klubova širom Los Anđelesa. Pre nego što je doselio u motel, Džes je godinama bio beskućnik i živeo je u automobilu.

Džes je rođen u braku glumca Džejmsa Brolina i Džejn Ejdži, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći pre 29 godina. Deset godina pre nesreće, Džejms i Džejn su se rastali, a njihov sin je nakon nesreće krenuo putem nizbrdo.

Barbra Strejsand

Profimedia

 

Kada su ga paparaci snimili kako spava na ulici i pretražuje kontejnere za smeće u potrazi za hranom, menadžer njegove pomajke Barbre Strejsand izjavio je da je porodica pokušala pomoći Džesu, ali je on uporno odbijao pomoć. Džes je radio kao asistent produkcije u filmskoj industriji, ali za razliku od svog brata Džošua, nije uspeo da ostvari značajniju karijeru.

Barbra Strejsand

Profimedia

 

Dok Džes živi u zapuštenom motelu, njegov brat Džošua uživa u imanju vrednom 7,1 milion dolara u Montecitu, gde u luksuznim vilama žive i princ Hari i Megan Markl, Opra Vinfri, Keti Peri i brojne druge poznate ličnosti. U jednom od retkih intervjua, Džes je za sebe rekao da je on zanemareno dete bogataša koji je u tinejdžerskim godinama bio buntovan i sklon kršenju zakona, pa je brojnim krađama sebi obezbeđivao novac za drogu.

Komentari (0)
Loading