Sergej Ćetković je upleo prste u početak njihove ljubavi? Kako su se zavoleli Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Nedeljko Tišanović Vesti 15.09.2024 17:55 0

Dirljivo je bilo zaista...

Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša i fudbalski menadžer Duško Tošić zavetovali su se na večnu ljubav na Vidovdan 2008. godine u hotelu u Kovilovu. Njihovo venčanje je bilo velika tema i o njemu se pričalo danima. Jelena je za taj posebni dan izabrala upečatljivu svilenu haljinu ukrašenu svetlucavim cirkončićima, dok su njihove burme bile vredne oko 5.000 evra.

Svadba je okupila brojne poznate ličnosti. Jelena je kasnije ispričala kako ju je Duško osvojio, otkrivajući početak njihove ljubavne priče.

Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku — on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojna, agresivna i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — ispričala je jednom prilikom pevačica.

Zanimljivo je i to da je Karleuša svojevremeno pričala kako je pre no što su postlali supružnici, u razgovorima sa Duškovim kolegama shvatila da je on bio prvo njen obožavalac.

—  Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i dobio da njom dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

Ona je istakla da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je shvatila da je pronašla pravog.

—  Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene —  ispričala je Karleuša.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading