Ju, ju, ju, obanuli su javnost, uslikani zajedno? Dženifer Lopez i Ben Aflek posle razvoda u istim kolima, grle se, ljube se?

Nedeljko Tišanović Vesti 15.09.2024 11:29 0

Šta bi ovo trebalo da znači?

Profimedia

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se nakratko ponovo sastali tokom svog razvoda.

Paparaci su ih snimili ispred hotela Beverli Hils, gde su ručali u Polo Loungeu sa svojom decom. Aflek je bio sa svojom ćerkom Serafinom i sinom Samjuelom, dok su sa Dženifer bili njeni blizanci Emi i Maks. Deca su, koja su se sprijateljila i dobro slagala tokom veze i braka njihovih roditelja, sedela su za drugim stolom tokom obroka.

Prema izvorima, par je tokom ručka sedeo za stolom, držao se za ruke i ljubio. Takođe, kamera je zabeležila njihovu žustru konverzaciju u automobilu ispred hotela, piše Page Six.

Posebno je zanimljivo što su fotografi snimili i Dženifer Garner, bivšu Aflekovu suprugu i majku njegove dece, koja je posle ručka otišla sa svojom decom. Nije jasno da li je Garner bila prisutna na ručku ili je samo došla da pokupi svoju decu.

Oproštaj dece bio je vrlo emotivan, s puno grljenja, a Jennifer Lopez je posebno dugo grlila najmlađeg Aflekovog sina Samjuela.

Čini se da Aenifer, i pored odluke o razvodu zbog "nepomirljivih razlika", žele da ostanu u dobrim odnosima.

Podsetimo, par navodno nije potpisao predbračni ugovor, što bi moglo dovesti do velike borbe oko imovine, posebno vile u Beverli Hilsu vredne 68 miliona dolara koja je trenutno na prodaji.

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading