Šer nakon mučne borbe odustala od zahteva za starateljstvo nad sinom: Plašila se za njegov život, a evo kakav je ishod svega

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 13:21 0

Majka i sin su uspeli da se dogovore van sudnice, a njihovi advokati kažu da će "raditi na obnovi porodičnih veza."

Šer

Profimedia

 

Šer je odustala od zahteva za starateljstvo nad svojim sinom Ilajdžom Bluom Olmanom, javljaju američki mediji. Pre devet meseci 78-godišnja pevačica sudu je predala zahtev za starateljstvo nad 48-godišnjim sinom navodeći kao glavni razlog probleme sa zloupotrebom droge. No, čini se da su majka i sin uspeli da se dogovore van sudnice i žele da rade na "obnovi porodične veze".

U izjavi Ilajdžovih advokata Avija Levija i Stivena Brumera za magazin People piše kako su "uspešno zastupali Ilajdžu te je Šer svojevoljno povukla zahtev."

"Ovaj ishod omogućava da se obe strane fokusiraju na ozdravljenje i obnovu porodičnih veza, proces koji je započeo s medijacijom, a sada se nastavlja", napisali su.

Ni pevačica ni njen sin nisu bili prisutni na sudskom saslušanju 13. septembra, no Šerina advokatica Gabrijel Vidal rekla je da su "privatno rešili sva pitanja". Zato je pevačica odlučila da povuče zahtev. Naglasila je da, ako se ukaže potreba, zahtev se može ponoviti.

Šer

Profimedia

 

 

Šer je u decembru prošle godine angažovala advokate tvrdeći da je starateljstvo nad sinom "hitno potrebno", jer se boji da on "neće doživeti sledeću godinu". Tvrdila je, takođe, da Marieangela King, supruga njenog sina, nije prikladna za staratelja jer je njihov odnos "zatvoreni krug zavisnosti od droga i kriza mentalnog zdravlja". U zahtevu su njeni advokati napisali da sav novac koji Olman dobije, brzo bude potrošen na drogu, pa njen sin nema sredstava za život.

Sud je u januaru odbio njen zahtev jer nije primio svu potrebnu dokumentaciju Olmanovih advokata, a kasnije ga i odbacio jer je Ilajdža uspeo da dokaže da može upravljati svojim životom, a testovi su pokazali da duže vreme ne uzima nikakva opojna sredstva.

U maju su se majka i sin prvi put sastali bez advokata, da bi razgovarali o rešenju, a sudeći po povlačenju zahteva, razgovori su bili uspešni.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading