Porodila se Kardi Bi: Dočekala treće dete sa reperom od kog se razvela, ove slike su oduševile fanove

Vesti 13.09.2024 14:08 0

Umetnica je prvi put podelila vest o trudnoći dan nakon što je objavila da se razvodi od Ofseta

Kardi

Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Kardi Bi je zvanično majka troje dece.

Reperka je u četvrtak, 12. septembra na Instagramu objavila rođenje trećeg deteta kog deli sa reperom Ofsetom.

Kardi je na prvoj slici držala najnovijeg člana njihove porodice dok je sedela na bolničkom krevetu. Na sledećoj slici se našla njena ćerka Kultura Kiari Sefus i sin Vejv Set Sefus, koji su sedeli u bolničkoj sobi pored Ofseta. Na drugim fotografijama je Kardi ljuljala i dojila novorođenče, a Ofset držao bebu na grudima.

Iako nije otkrila pol deteta, njegova ružičasta kapica sa mašnom i njeni emotikoni u obliku ružičastog cveća i srca aludirali su na to da je devojčica.

„Najlepše malo biće“, napisala je u objavi, a onda dopisala bebin datum rođenja- ,,9/7/24."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Umetnica je prvi put podelila vest o trudnoći dan nakon što je objavila da se razvodi od Ofseta. Kardi je na toj objavi na Instagramu pokazala svoj trudnički stomak noseći crvenu haljinu, priseća se InStyle.

,,Sa svakim kraljem dolazi novi početak!" napisala je, naizgled pozivajući se na njen i Ofsetov razvod. „Tako sam zahvalna što sam podelila ovu sezonu sa tobom, doneo si mi još ljubavi, još života i pre svega obnovio moju moć! Podsetio si me da mogu da imam sve! Podsetio si me da nikada ne moram da biram između života, ljubavi i moje strasti, mnogo te volim i jedva čekam da budeš svedok onoga šta si mi pomogao da postignem! Ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto je vredno boriti se!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Ona je takođe govorila o komplikacijama koje je imala tokom trudnoće rekavši da je beba „isisala svu energiju iz mog tela“. Takođe je podelila da ju je nesreća privremeno ostavila paralizovana, iako su i ona i beba na kraju bile dobro.

„Imala sam je**o ludu nesreću“, priseća se ona. „Ne znam kako nešto tako – pa, ne baš malo, zapravo je bolelo", napisala je na X-u.

„To se zaista ne dešava često, ali postalo je toliko veliko do te mere da sam bila bukvalno paralizovana“, nastavila je. „I ta sitnica me je skoro koštala mog malog deteta.“ 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading