Pas sa najlepšim očima na svetu: Zbog neobične šare je prosto neodoljiv, osvojio je srca više od 60 miliona ljudi!

Vesti 05.09.2024 17:50 0

Štene dalmatinca je preslatko, ne samo zbog prepoznatljivih šara na telu, već i zbog neobičnih očiju.

pas

Printscreen/TikTok

Zamislite da pronađete štene dalmatinca, koje nema samo prepoznatljive tačke crne i bele boje po telu, već i šaru u obliku srca oko oba oka! To se dogodilo jednoj ženi kada je kupila svog preslatkog psa.

Neobične oči osvajaju na prvi pogled

Persi nije običan dalmatinac. Njegov jedinstven beleg je šara u obliku srca oko očiju, kao i oči različitih boja, kojima je odmah osvojio srca korisnika interneta. Naime, žena je podelila video snimak svog posebnog psa. U kratkom roku dobio je 60,8 miliona pregleda. Persi je dokaz da čak i među dalmatincima postoje posebni primerci koji svojom jedinstvenošću privlače pažnju širom sveta.

 

 

Dalmatinac kao ljubimac

Dalmatinac je dobar izbor za kućnog ljubimca, posebno za ljude koji prvi put imaju štene, ako kupite malog psa. Možete ga držati u stanu uz obavezno dnevno izvođenje u šetnju. Čak i ako pas ima veliki prostor po kojem može da trčkara, neophodno ga je izvoditi u redovnu šetnju. Štene morate voditi najmanje 5-6 puta dnevno napolje, a odraslog psa treba izvoditi tri puta dnevno.

Bonus video:

 

@najzena.rs Jedna majka je otvorila dušu “Stidim se svoje ćerke” #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading