Marijana se pojavila na venčanju bivšeg muža: O poklonu koji im je dala danas priča cela Srbija

Jelena Vukelić Vesti 02.08.2024 12:40 0

Jedna dobro poznata izreka među ženama glasi: "Prebolela sam te, sad mogu i kuma da ti budem". E ovo se upravo i desilo i to u kod nas, u Srbiji.

Marijana

Printscreen/TikTok

Naime, Marijana Purić je objavila snimak sa venčanja svog bivšeg muža, gde je odlučila da mu bude kuma. Mnogi komentarišu da bi malo koja žena u Srbiji napravila takav korak. Marijana je iznenadila čak i matičarku koja je primetila da se dešava nešto neuobičajeno. Dok su se Marijana, njen bivši muž i njegova sadašnja supruga smejali, matičarka je upitala o čemu se radi.

"Ja sam njegova bivša žena, ovo je naše dete, ali ostali smo u dobrim odnosima," rekla je Marijana dok je potpisivala knjigu svedoka.

 

 

 

 

"Neka sam pitala, da čujem ovu informaciju," prokomentarisala je matičarka.

Marijana je dodatno začinila situaciju tokom proslave u restoranu, izvadivši kovertu. Umesto novca, koji se obično daruje mladencima, izvadila je papir na kome je pisalo: "Srećno kumovi, ja sam već dala."

 

 

 

 

Komentari na društvenim mrežama su se nizali: "Žena kad te preboli, može i kuma na svadbi da ti bude", "Pa legendarno, meni je ovo totalni hit. Podrška za kumu", "Kuma nije dugme", "Ovako sebe ja vidim bukvalno za koju godinu", "Bravo, kumo, legenda si", "Bravo, koji carevi", "Retko koja žena može ovako nešto da uradi, svaka čast".

Komentari (0)
Loading