Posle 50 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"

Slobodanka Ćorić Vesti 30.07.2024 14:31 0

Stariji muškarac tvrdi da nijedno od njegove troje dece nije njegovo

sudnica

Shutterstock

Sumnja u očinstvo je relativno retka, ali kada se pojavi, često izaziva veliku pažnju i diskusiju. Nedavno je jedan snimak iz sudnice postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije i smeh, ali i dodatnu sumnju.

Na snimku se vidi stariji muškarac, koji je u braku sa svojom suprugom više od 50 godina, kako tuži svoju ženu tvrdeći da nijedno od njihove troje dece nije njegovo. Muškarac u poznim godinama, sa izrazito sedom kosom i primetnim stomakom, svedoči da nijedno od dece ne liči na njega, što mu stvara sumnju u njihovo očinstvo.

"Želim da se izvrši DNK test kako bih dokazao da nijedno od ove troje dece nije moje. Pitate se zašto? Zato što sam ja veoma zgodan, a nijedno od dece ne liči na mene. Ta deca su stvarno ružna i deluju kao da su ih 'pokupili' sa ulice. Nikako ne bih mogao da im budem otac," objašnjava ovaj čovek u sudnici, što izaziva nevericu kod sudije i prisutnih.

Prema njegovim rečima, seća se trenutka kada su kola brzo otišla iz njegove kuće, što je kod njega izazvalo sumnju. Njegova supruga objašnjava da je to bio majstor koji je došao da popravi veš mašinu, ali to objašnjenje ne umanjuje njegovu sumnju.

Kada su stigli rezultati DNK testa, iznenađenje je bilo veliko. Na iznenađenje svih prisutnih u sudnici, pa čak i same sudije, ispostavilo se da nijedno od troje dece nije njegovo. Muškarac je zadovoljno stisnuo pesnice u znak pobede, dok je njegova supruga, očajna, prekrila lice rukama i počela da plače.

"Nemoguće! Moraju da su pomerali papire. Dušo, volim te, molim te, ne ostavljaj me," očajnički je rekla njegova supruga.

Snimak je na Instagramu prikupio 51.000 lajkova i izazvao brojne komentare:

"Isuse Bože, molim vas, neka neko kaže da je ovo laž!"
"Nemoguće da je ovo istina."
"Nažalost, istina je, i to veoma česta."
"Gospođa sudija, koja je tokom suđenja prešla na stranu ovog čoveka, je bila šokirana."
"Kada je rekao 'Ja sam veoma zgodan', umirem od smeha!"
"Istina ima različite putove, čak i usred sudnice."

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading