Snaja mi uništava sina, očajna sam: Kako da zaustavim tu vešticu koja ne štedi ni rođenu decu?

Jelena Vukelić Vesti 26.07.2024 13:08 0

Ispovest zabrinute svekrve prenosimo u celosti

žena

Shutterstock

-Moja priča bi bila preduga i prebolna i nemam volje da je pišem. Napisana je u četiri rokovnika mog dnevnika. Mi majke moramo da čuvamo i štitimo svoje sinove kad primetimo kakva ga je žena zavela i u kakvu je porodicu ušao -  piše majka i svekrva koja se potpisala pseudonimom “Nesretna”, a prenosi "Moje vrijeme".

Treba dakle reagovati na samom početku. Moja snaja je horor, prava veštica. Narcisoidna je i uništava sopstvenog muža i svoju decu. Kako da je zaustavim?

Smatram da to što jedna žena može da napravi svojoj porodici, ne može nijedan muškarac. Moj zaključak je da je sve što vidimo u psihološkim horor filmovima i čitamo u knjigama tog žanra, zapravo sasvim blizu stvarnosti.

Moram reći da sve više uviđam da se u našem društvu štite uglavnom samo žene, a muškarce ne štiti niko, jer je žena majka i kraljica u našem društvu.

Ozbiljno sam zabrinuta. Naravno, sve ovo pišem iz vlastitog iskustva i ovo je isključivo moje viđenje nastalo na osnovu svega što smo prošli. Teško mi je kao majci da gledam nesrećnog sina, kao i unuke koji su još premali da bi u potpunosti shvatili kakva ih majka vaspitava. 

Bojim se za njih i zabrinuta sam. Imam 75 godina, udovica sam. Umesto da uživam u životu, patim zbog nesrećne situacije u porodici mog sina.

A šta vi kažete? 

 

Komentari (0)
Loading