Otišao je na posao i ostavio mačku samu: Ni u najluđem snu nije očekivao da vidi ovu scenu po povratku kući

Vesti 15.07.2024 12:40 0

Vlasnik je ostavio mačku samu kod kuće, pošto je otišao na posao, ali se nije nadao da onome što ga je čekalo po povratku.

mačka

Printscreen/Reddit

Video snimci u kojima se mogu videti reakcije kućnih ljubimaca koji ostaju sami kod kuće, često su veoma zanimljivi i brzo postanu hit na društvenim mrežama. To se desilo i sa nedavnom objavom jednog korisnika društvene mreže „Redit“.

Brinuo da će mačka biti tužna

Kućni ljubimci su na tim snimcima obično tužni i jedva čekaju da im se vrate vlasnici kući, ali to nije bio slučaj sa mačkom ovog čoveka. On je napisao na toj društvenoj mreži da je mačku udomio nepunih mesec dana pre toga. Prve nedelje je stalno bio s njom, nije je napuštao. Ali, ubrzo je morao da počne da radi i postao je zabrinut, jer je mislio da će njegova mačka Peni biti usamljena dok je sama kod kuće.

 

 

Odlično se zabavljala bez njega

Kada je prošlog ponedeljka otišao na posao, nije bio spreman na prizor koji ga je dočekao kada je uključio sigurnosnu kameru. Naime, mačka je iskoristila priliku što je sama kod kuće i počela da trči od jednog kraja sobe do drugog. Nije izgledala tužno, naprotiv. Delovala je baš srećno! Video snimak sa mačkom koja to radi je oduševio korisnike ove društvene mreže.

"Zbog ovakvih stvari bojim se da instaliram sigurnosnu kameru. Ne želim da gledam svoje mačke kako se zabavljaju bez mene", napisao je jedan čovek. "Ovo sam ja kada sam sama kod kuće", "Ovo je tako smešno. Ne mogu da prestanem da gledam", neki su od komentara ispod objavljenog video snimka.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading