Ljubica za 11 dana u Grčkoj potroši samo 10 evra: 11 godina ovako letujem, nikada mi ni dinar više nije bio potreban

Jelena Vukelić Vesti 09.07.2024 11:52 0

Sudeći po komentarima onih koji su već sad koriste dane odmora, Grčka ove godine i nije baš toliko jeftina

baka

Shutterstock

Ipak, kada je reč o novcu, razlike su ogromne kada se priča o tome šta je kome prihvatljivo.

Tako je jedan član grupe "Grčka uživo" postavio pitanje da li je moguće pregurati dan sa 10 eura i dobio niz potvrdnih odgovora.

"Naravno da može. Ponesi malo od kuće,napuni frižider,kupi malo na pijacama,neki dan na ležaljkama,ne svaki dan, neki dan giros, može sladoled svaki dan,dovoljno je ako znaš da uživaš u moru, suncu i u hladu. Ako vas ima više kao u mojoj porodici, nas petoro, u proseku je dovoljno 10 evra po osobi, odnosno 50 evra dnevno je sasvim dovoljno, " napisao je jedan korisnik. 

Drugi su naglasili da je veoma važno kupovati na pijacima, dok su drugi istakli da je velika ušteda ako se izbegavaju ležaljke. Ima i onih koji smatraju da je najbolja varijanta štednje ispijanje pića na terasi uveče, a ne u kafićima.

Ljubica, apsolutna prvakinja štednje.

Kako god, prvakinja štednje apsolutno je jedna Ljubica koja tvrdi da joj je za celo letovanje, tačnije ukupno 11 dana na moru dovoljno samo 10 eura.

"Naravno da je moguće.Prijateljica i ja stavimo po 10 evra u zajednički novčanik i to je dovoljno za 11 dana.Pijemo kafu u stanu,ne jedemo hleb,ne pijemo sokove i druga pića.Kupujemo kiselo mleko, povrće i voće, a suhomesnate proizvode nosimo od kuće i sa onim što imamo skuvamo nešto na brzinu. Više od deset godina  tako i nikad nismo, verovali ili ne, potrošile više. Ali, nas dve smo penzionerke, a mladi naravno imaju veće prohteve.", tvrdi Ljubica.

Komentari (0)
Loading