Tata se ošišao, a ćerka (2) ga nije prepoznala: Njena urnebesna reakcija je nasmejala 3 miliona ljudi!

Vesti 07.07.2024 15:38 0

Jedan tata je rešio da promeni frizuru, ali je doživeo neprijatnost jer ga dete posle toga nije prepoznalo.

tata

Printscreen/TikTok

Majka koja na svom TikTok profilu ima 1,6 miliona pratilaca redovno objavljuje snimke iz svog porodičnog života. Ona je nedavno je objavila video snimak u kojem se vidi reakcija njene ćerke na novu frizuru njenog tate.

Nije ga prepoznala

Devojčica ima oko dve godine i nikada do sada nije videla tatu s kraćom kosom. Kada se ošišao i vratio kući, ona ga nije prepoznala. U video snimku, koji je do sada pogledan tri miliona puta, majka je istakla kako je ćerka svaki put počela da plače kada bi je tata uzeo u naručje, posle šišanja. To se moglo videti i na snimku koji je objavila. Otac je devojčicu uzeo mami iz ruku, a ona je počela da plače i htela da se vrati u majčino naručje. Na trenutak je izgledalo kao da devojčica prepoznaje tatin glas, ali ne i njega, što ju je još više zbunilo.

 

@kaylakosuga

It lasted a good 2 hours till she realized thats her daddy 😂 poor elijah haha ♬ original sound - Kayla Kosuga

 

Možda joj se ne dopada frizura

Majka je napisala da je detetu bilo potrebno dva sata da shvati da je to njen tata. Reakcija devojčice je nasmejala mnogo ljudi koji su njeno ponašanje komentarisali ispod videa. „Njen plač kao da govori ’ali to nije on’“, „Bože, ona je prvo vrištala“, „Možda joj se nije dopala tatina nova frizura“, „Kada sam obrijao bradu, moje dete nije davalo 5 dana da ga uzmem u naručje“, neki su od komentara.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading