Beba koja je nasmejala preko 21 milion gledalaca: Pogledajte kako je uspela da smiri brata blizanca, ovo samo deca mogu

Vesti 05.07.2024 12:10 0

,,Ona je bila u fazonu 'evo ti, ućuti'" ; ,,Zašto ona izgleda tako kul" ; ,,Klasična žena koja smiruje uplakanog muškarca", bili su samo neki od komentara ispod ovog snimka

beba

Printscreen/Instagram/pubity

Bebe su ubedljivo najslađa stvorenja na planeti. Niko ne može da odoli njihovim slatkim okicama, ručicama, osmehu, a tek kada krenu da brbljaju i zasmejavaju sve redom...To je prava radost za celu kuću.

Ne smemo zaboraviti ni na njihovu empatiju koja često zna da nas iznenadi. Njihova srca su zaista ogromna i puna ljubavi.

Beba

Shutterstock

 

Danas predstavljamo predivan primer ljubavi između dve bebe blizanaca. Morate da vidite ovu slatkoću. Prosto je neverovatna.

Sestrinska ljubav

Snimak koji je objavila popularna stranica ,,pubity" na svom Instagram profilu oduševio je preko 21 milion gledalaca širom planete.

Razlog će biti jasan kao dan kada pogledate ovaj prizor:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

U prvi mah nam deluje kao da vidimo sijamske blizance, a potom shvatamo da otac zapravo drži razdvojene blizance- dečaka i devojčicu koja je naslonjena na svog brata.

Sledeća stvar koja je apsolutno oduševila pratioce je činjenica da je ova mala devojčica gurnula svoj palac bratu u usta kako bi prestao da plače. To je uradila dok je spavala.

,,Ona je bila u fazonu 'evo ti, ućuti'" ; ,,Zašto ona izgleda tako kul" ; ,,Klasična žena koja smiruje uplakanog muškarca", bili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading