Mama u punom sjaju: Sa 63 godine, sedmoro dece i 17 unučadi, očekuje osmo dete sa 37 godina mlađim partnerom

Slobodanka Ćorić Vesti 13.05.2024 09:37 0

Njihova ljubavna priča privukla je pažnju zbog velike razlike u godinama, ali i zbog kontinuiranog uzbuđenja koje prate njihovi životi. Nedavno su ponovo privukli pažnju objavom da očekuju svoje prvo dete zajedno, čime su oduševili mnoge pratioce na društvenim mrežama

baba

Printscreen/Instagram

Oduševljenje obuzima mladića (26) dok čeka da postane otac! On i njegova partnerka, koja je čak 37 godina starija od njega, uskoro će dočekati dolazak deteta. Ovo će biti osmo dete za nju, uz već 17 unučadi. Iako će dete biti rođeno preko surogat majke, to ne umanjuje radost budućih roditelja koji jedva čekaju dolazak novog člana porodice. 

Poslednjih godina, javnost je svedočila intenzivnom interesovanju za Šeril i Kurana, posebno nakon što su otkrili svoju vezu. Njihova ljubavna priča privukla je pažnju zbog velike razlike u godinama, ali i zbog kontinuiranog uzbuđenja koje prate njihovi životi. Nedavno su ponovo privukli pažnju objavom da očekuju svoje prvo dete zajedno, čime su oduševili mnoge pratioce na društvenim mrežama.

baba

Printscreen/Instagram

 

Kuran nije krio svoje uzbuđenje, ističući da jedva čeka da postane otac. Njegova partnerka, Šeril, nije krila sreću, ali su oboje ostali tajanstveni u vezi sa detaljima trudnoće. Na društvenim mrežama su delili snimak ultrazvuka i pozitivan test za trudnoću svoje surogat majke, ističući da su pratili celu proceduru zajedno sa njom.

Međutim, mnogi su ostali zbunjeni zbog nedostatka informacija o samom procesu. Šeril nije direktno odgovorila na spekulacije o zamrznutim jajnim ćelijama ili drugim detaljima trudnoće, što je dodatno pojačalo misteriju oko celog događaja.

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Reakcije pratilaca bile su raznolike. Dok su neki izražavali iskrene čestitke i podršku, drugi su izrazili sumnje i zabrinutost, sugeririšući da bi trebalo da budu oprezni u vezi sa svim detaljima trudnoće i eventualnih sporazuma sa surogat majkom.

"Čestitamo vam! Nadamo se da ćete biti sjajni roditelji! Ne zaboravite da zadržite transparentnost u vezi sa svim dogovorima", "Ovo je divna vest! Ali, budite pažljivi i razmotrite sve aspekte ovog procesa", "Jedva čekamo da vidimo vašu novu ulogu kao roditelje!", neki su od komentara koji su se pojavili ispod objave na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)
Loading