Srce joj se slomilo: Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio

Olja Jelić Vesti 09.05.2024 15:15 0

Anber iz Las Vegasa požalila se na TikToku kako je na rođendansku zabavu svoje ćerke potrošila skoro 400 evra, a niko od zvanica se nije pojavio

Mama

Printscreen/TikTok

Anber iz Las Vegasa požalila se na TikToku kako je na rođendansku zabavu svoje ćerke potrošila skoro 400 evra, a niko od zvanica se nije pojavio. Majka petoro dece rekla je da je za ketering, grickalice, dvorac na nadivavanje i dekoracije izdvojila hrpu novca, ali niko od prijatelja i članova porodice je nije obavestio da neće doći.

"Doslovno sam plakala kad se niko nije pojavio na rođendanskoj zabavi moje ćerke, a potrošila sam više od 400 dolara", napisala je Anber.

Pokazala je dekorisano dvorište, sprave za zabavu, kao i hranu koju je pripremila za goste.

"Većina gostiju bili su članovi porodice, kao i par prijatelja koji su planirali da povedu svoju decu. Ljude smo pozvali u 14 sati, do 17 sati nikoga nije bilo, a niko nije ni javio da neće doći. Neke sam pokušala da nazovem, i poslala sam im poruke, ali su me ignorisali", otkrila je naknadno.

 

 

Mama

Printscreen/TikTok

 

 

Anber je dodala i da su joj mnoge zvanice sledećeg jutra slali poruke izvinjenja, ali je ona odlučila da više ne komunicira s njima. Više hiljada ljudi komentarisalo je priču, a neki su čak potvrdili da su se i njihova deca našla u istoj situaciji.

"Ovo se dogodilo mome sinu. Više nikad nismo nikoga pozvali na proslave, sada idemo gde mi želimo", "Niko se nije pojavio na devetom rođendanu moje ćerke. Celu noć smo ukrašavali dom. Srce mi je još uvek slomljeno", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading