Tradicionalno je najbolje! Srpska snajka iz Kine pokazala kako farba jaja, metodu naučila od svekrve

Vesti 05.05.2024 18:04 0

Srpska snajka, kako samu sebe naziva, svakodnevno objavljuje zanimljiv video-sadržaj na društvenim mrežama

Ičen

Printscreen/TikTok/srpski_zivot_sa_icen

Sada već svima poznata srpska snajka iz Kine, Ičen Jovanović pokazala je kako farba jaja uoči ovogodišnje proslave Uskrsa.

Ičen je postavila video na svom TikTok profilu, u čijem opisu je napisala: ,,Tradicionalni način je najbolji! Kako vi farbate svoja jaja? Srećni praznici i Hristos Vaskrs!"

Gledaoci su u video snimku imali priliku da vide kako Ičen farba jaja na tradicionalan način, tako što na njih postavlja raznorazne dekorativne biljke i umotava ih u ,,pantalone", odnosno čarape. Ona potom vezuje čarape u čvor i stavlja jaja u šerpu sa lukovinom.

 

@srpski_zivot_sa_icen Tradicionalni način je najbolji!Kako vi farbate svoja jaja?Srećni praznici i Hristos Vaskrs!🥚#balkan #vaskrs #uskrs #srbija ♬ original sound - Ičen Jovanović

 

Ičen je takođe istakla da po prvi put uči da farba jaja na gorepomenut način, i da je metodu naučila od svoje svekrve. Rekla je da je zaista uživala u tom novom iskustvu.

,,Zahvalna sam na ovakvoj svekrvi i hvala joj za vreme izdvojeno da me nauči nešto ovakvo unikatno", rekla je Ičen.

 

 

Ičen Jovanović iz Kine se prošle godine udala za Srbina kojem je rodila i sina. Srpska snajka, kako samu sebe naziva, svakodnevno objavljuje zanimljiv video-sadržaj na društvenim mrežama.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading