Koji vam je muškarac na slici najatraktivniji? Odgovor koji dajete otkriva kakvu osobu želite pored sebe

Slobodanka Ćorić Vesti 12.04.2024 12:18 0

„Prvo sam pomislila koji je muškarac za mene manje strašan, a ako ste i vi mislili isto – to je crvena zastavica, pa sam uz vas“

muškarac

Printscreen

Različiti psihološki testovi otkrivaju nešto skriveno u vašoj ličnosti. Najinteresantniji su oni koji samo na osnovu jednog pogleda mogu otkriti mnogo o vama. Samo jedan takav test je pred vama. Sve što treba da uradite je da od četiri ponuđena muškarca izaberete onog koji vam je najprivlačniji.

Devojka po imenu Keli Grejs je na svom TikTok nalogu objasnila šta muškarac predstavlja i šta zapravo znači vaš izbor. Ukratko, muškarac kojeg izaberete zapravo znači kakvu osobu želite pored sebe. „Prvo sam pomislila koji je muškarac za mene manje strašan, a ako ste i vi mislili isto – to je crvena zastavica, pa sam uz vas“, počinje ona.


Muškarac A

Ako ste izabrali muškarca označenog pod slovom A, to znači da više volite da budete u društvu ljudi koji su jednostavni i otvorenog uma.

 

Muškarac B

Želite osobu pored sebe koja zna šta hoće i koja lako donosi odluke, ali pre toga odlučno razmišlja o njima. U stvari, želite osobu koja će imati neku vrstu kontrole u ​​vašoj vezi.


Muškarac C

Ako je on vaš izbor, to znači da želite nekoga ko je stidljiv i povučen. Pored toga, ovaj tip muškarca je emotivan, saosećajan i želite da imate kontrolu u ovoj vezi.
 

Muškarac D

Volite ljude koji su asertivni, puni samopouzdanja i direktni. Sa takvima se najbolje osećate, jer ste i sami takvi.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 
Komentari (0)
Loading