Porodila se sa 17 godina i rekli su joj da je beba umrla: 27 godina kasnije dobila je poruku koja je promenila sve

Jelena Vukelić Vesti 10.04.2024 20:51 0

Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim telo svoje devojčice - priča ova nesrećna žena

tuga

Shutterstock

Nakon što je obavila DNK test, Tina Bejarano iz SAD-a saznala je da je njeno dete, za koje su joj rekli da je umrlo pri porođaju, zapravo živo i zdravo te da ima trideset godina.

Bejrano je svoje drugo dete rodila sa sedamnaest godina, a u to vreme joj je majka, koja ju je zlostavljala, naredila da može zadržati samo jedno dete, prenosi Fox News.

Nakon porođaja bebi je dala ime Kristin.

- Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim telo svoje devojčice. Svake godine mi je bilo sve teže. Upala sam u depresiju i stalno sam plakala - otkrila je Tina.

 

 

Nakon 27 godina Tinu je na DNK test nagovorila njena prva ćerka ifani, a ubrzo nakon testiranja je dobila e-mail koji joj je promenio život.

- Mislim da moramo da razgovaramo. Ovde piše da smo u krvnoj vezi i da si mi majka - pisalo je u mailu.

Umesto ćerke koju je rodila, Bejarano je tada saznala da ima sina jer se Kristin odlučila na promenu pola.

- Baš me briga za promenu pola, to je moje dete. Srećna sam što je živ - rekla je Tina.

Pet dana nakon porođaja Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa. Danas ima 29 godina, a nakon promene pola živi sa svojom ženom i detetom u Nju Džersiju. Poslednjih nekoliko meseci Bejarano je u kontaktu sa svojim detetom, a planiraju i susret krajem novembra.

Komentari (0)
Loading