Šta znači kada sanjate da ste trudni? Samo u jednom slučaju može biti loše

Slobodanka Ćorić Vesti 25.03.2024 15:14 0

Stručnjak je objasnio da se snovi o trudnoći mogu tumačiti na različite načine na osnovu situacije i sopstvenih iskustava onog ko sanja

Šta znači kada sanjate da ste trudni? Samo u jednom slučaju može biti loše

Shutterstock

Ne treba da brinete zbog neobičnih snova, ali ponekad vaša podsvest pokušava da vam kaže nešto važno.

Isto se može reći i za realan san o trudnoći, posebno ako ste neko ko ne očekuje trudnoću. Prema analitičaru snova Ateni Laz, iako ovi snovi možda ne signaliziraju da nosite dete, ne treba ih zanemariti.

Stručnjak je objasnio da se snovi o trudnoći mogu tumačiti na različite načine na osnovu situacije i sopstvenih iskustava onog ko sanja.

Šta kažu neurolozi: Čemu služe snovi?

„Uopšteno govoreći, san o trudnoći kada zapravo niste trudni može odražavati lični rast, transformaciju ili očekivanje značajne životne promene ili predstojećeg događaja. Snovi o trudnoći takođe mogu da simbolizuju želju za novim počecima, kreativnošću ili razvojem značajna ideja u vašem životu“, rekla je autorka knjige Alchemy Of Your Dreams.

Ona je preporučila da sve žene koje dožive takve snove ispitaju tačna osećanja i događaje koji su se desili dok su spavale. To je zato što način na koji se osećate u snu može dati važne naznake o tome kako se zaista osećate na dubljem nivou.

Ako ste srećni što ste trudni, to može značiti da se radujete novoj prilici ili novom poglavlju u svom životu. Ako se plašite činjenice da nosite dete, to može biti odraz vaših trenutnih ili budućih strahova u životu, prenosi Klix.ba.

Komentari (0)
Loading