Udala se devojka sa krilima: Predivna mlada - Dejana blistala u venčanici i sa buketom belog cveća

Slobodanka Ćorić Vesti 23.02.2024 10:48 0

Dejana se porodila pre godinu dana i tada je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu

dejana bačko

Printscreen/Instagram

Dejana Bačko, poznata i kao devojka sa krilima koja je rođena bez ruku, dokazala se kao diplomirana slikarka i svetska šampionka u paratekvondou i pokazala da su za nju prepreke samo izazov. Prošle godine Dejana i njen partner Marko Nežić postali su  roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

Devojka sa krilima objavama na društvenim mrežama pokušava da ohrabri ljude, pokazujući da se sve može, ako imaš volju i cilj.

 

 

Naime, Dejana je sada na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa venčanja sa svojim izabranikom, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

"S ljubavlju i blagoslovom stupili smo u novo poglavlje zajedno" - napisala je Dejana, koja je blistala u venčanici i sa prelepim buketom sa belim cvećem, dok je mladoženja bio u sivom elegantnom odelu, a ćerkica je pozirala sa njima u crkvi.

 

 

Podsetimo, Dejana se porodila pre godinu dana i tada je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

"Bože, hvala ti na ovom poklonu", napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

 

 

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

 

 

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

Komentari (0)
Loading