Ko je majka, a ko je ćerka? Ove žene će vas baciti u potpuni rebus, a obe izgledaju fantastično

Olja Jelić Vesti 15.02.2024 16:52 0

Mnoge majke i ćerke izgledaju slično, ali teško da ćete naći sličnije od ovih.

Savana i ćerka

Printscreen/Instagram

Mnoge majke i ćerke izgledaju slično, ali teško da ćete naći sličnije od ovih.

Savana Čapin šokirala je internet kada je otkrila da ima 29 godina i da je od svoje ćerke starija samo sedam godina. Ako se pitate kako je to uopšte moguće, Savana je Tizina maćeha, ali njih dve zaista izgledaju kao rođene sestre.

 

 

29-godišnja Savana i 22-godišnja Tizi su zbog sličnosti postale viralne na TikToku. Savana je u braku s Tizinim ocem, 44-godišnjim Krisom. Kris je vlasnik frizerskog salona u kojem je ona bila frizerka pa se zaljubila u svog starijeg šefa, piše The Sun.

 

 

Brzo su se sprijateljile

Kad su se upoznali, nisu tražili vezu. Kris se baš tada sveže razveo i nije mu ni na kraj pameti bilo da će mu nova zaposlena postati žena. Savana je takođe bila izašla iz duge veze i nije tragala za partnerom, ali susret je bio sudbonosan i par se zaljubio, a kasnije i venčao.

 

 

 

"Tizi je u početku bila sumnjičava i nije joj se svidelo što je otac doveo ženu njenih godina. Razumem je, verovatno bih se i ja tako osećala", priznala je Savana. Ipak, ubrzo su se sprijateljile, a sada ne mogu jedna bez druge i često se zajedno snimaju za društvene mreže.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading