"Kakav ti je muž, bolje da si sama": Zbog haosa koji je zatekla u kuhinji svi joj poručili da se razvede

Olja Jelić Vesti 31.01.2024 14:58 0

Nakon što je ozdravila posle nedelju dana izolacije, u kući je zatekla potpuni haos, a svi krive njenog muža

Žena čisti kuhinju

Printscreen/TikTok

Dok je sa sinom bolovala od koronavirusa, Hana Misra nije imala snage da se posveti čišćenju kuće. Kako ne bi zarazila supruga, većinu vremena provodila je sa sinom u spavaćoj sobi, a njen muž za to vreme nije ništa radio.

"Prošlo je sedam dana otkako sam kročila u kuhinju", rekla je u videu koji je objavila na TikToku i pokazala šta ju je dočekalo.

Sudopera je bila prepuna prljavog suđa, a radne površine zatrpane smećem.

"Kuhinja je u groznom stanju. Ovo je nezamislivo. Ne želim ni da pogledam u sudoperu jer cela kuhinja miriše na ocat. To znači da je negde skrivena trula hrana", pojasnila je.

Jednu šoljicu punu buđi je bacila, a našla je i ostatke smutija koji je napravila pre nego što je saznala da je zaražena.

 

@healing_saddie I don’t even know what food caused that mold. I don’t think I even want to know to be honest. | #cleaning #mess #clean #cleaningtiktok #cleaningtok #cleantok #cleantiktok #cleanwithme #cleaningmotivation #cleaningvideo ♬ original sound - Hannah

 

 

"Najveći problem je što ne znam kako da se rešim mirisa. Većinu dana bila sam previše iscrpljena da bih ustala iz kreveta, a kada sam i uspela, brinula sam o bolesnom detetu. Boravila sam na gornjem spratu koji je čist, a oprala sam i veš. Ipak, nisam ponosna na svoju kuhinju", zaključila je u videu pregledanom više od 4.5 miliona puta.

U ovoj situaciji većina uopšte ne krivi ženu, nego njenog muža.

"Hvala što si me podsetila zašto je bolje biti sam", "Šta je čitavo vreme radio tvoj muž", "Ovo nije tvoja krivica. Nemoj da se stidiš, muž je trebao da ti pomogne", "Zaslužuješ puno više", poručili su joj.

Hana je stala u obranu muža i naknadno odgovorila da ga ne krivi.

"Donosio nam je hranu, lekove, šetao psa, radio i razgovarao sa mnom putem videopoziva kako bih se osećala manje usamljeno. Nije bio savršen, ali često nisam bila ni ja", poručila je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading