Naučno dokazano: Muškarci koji imaju pored sebe ovakvu ženu, srećniji su 10 puta od ostalih!

Vesti 28.01.2024 22:06 0

Studija koju su uradili naučnici sa Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika imala je za cilj da utvrdi sa kakvim tipom žene su muškarci najsrećniji.

muž i žena

Shutterstock

Naučnici sa Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika sproveli su istraživanje koji je imalo za cilj da utvrde koji tip žene čini muškarce najsrećnijima. Došli su do zanimljivih rezultata.

Iako mnogi muškarci pri izboru partnerke gledaju izgled, istraživanja su pokazala da im je to zapravo najmanje važno kada je reč o ozbiljnoj i trajnoj vezi. Utvrđeno je da su muškarci koji imaju punije žene pored sebe srećniji od onih koji su u vezama ili brakovima sa mršavim ženama. I to čak 10 puta!

Muškarci se pored punijih žena češće smeju nego kada su u vezi sa mršavim ženama i znatno su srećniji. Mršave žene su često rezervisane, usmerene na svoj izgled i manje posvećuju oažnju muškarcu sa kojim su u vezi, što utiče i na njihov odnos, navodi se u zaključcima istraživanja. I još jedna od važnih stvari u partnerskom odnosu - punije žene lakše rešavaju probleme i sukobe koji nastanu u vezi ili braku.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading