Naterala roditelje da se zamisle: Mama navela zašto su stare proslave dečijih rođendana bolje od današnjih, koje je vaše mišljenje?

Olja Jelić Vesti 25.01.2024 12:48 0

Mama je poslala apel roditeljima da se vrate starim proslavama dečjih rođendana

Mama

Printscreen/TikTok

Mama Amber Cimiotibiz je u videu objavljenom na TikToku poslala apel roditeljima da se vrate starim i intimnijim proslavama dečjih rođendana. Amber smatra da su današnje proslave previše raskošne i predstavljaju nepotrebno trošenje novca.

Iako se njena ideja možda neće svideti nekim roditeljima, Amber je istakla dobar argument zašto ovako razmišlja. Rekla je da je za treći rođendan svog sina pozvala najbližu porodicu i prijatelje i da su samo imali picu i tortu. 

"Nisam nikoga unajmila, nisam unajmila skakaonicu na naduvavanje, bojanje lica, nismo imali veliki zid od balona, sami smo radili dekoracije", rekla je i dodala da je poenta priče da je cela proslava bila vrlo jednostavna iz nekoliko razloga. 

 

@ciaoamberc hubby has been traveling the entire week so i was on my own so the simple birthday was actually achievable #birthday #kids #toddler #birthday #kidsbirthday ♬ original sound - Ciao AmberC

 

 

Kao prvi razlog ističe da ni ona ni njenn suprug nisu imali raskošne rođendanske proslave, ali su uvek bili srećni. "Imamo lepe uspomene na naše rođendane. Nismo imali sve te dodatne stvari, samo smo imali porodicu i trčali okolo sa prijateljima, uz poklone, kolače i te tradicionalne stvari", rekla je Amber u videu.

Još jedan razlog je taj što je planiranje proslava često stresno i iscrpljujuće. "Puno stvari sam radila za svoju decu u prošlosti za rođendane, a oni su uvek bili iscrpljujući i pomalo stresni, da budem iskrena", ispričala je i dodala da ova odluka ne znači da njena deca u budućnosti neće imati velike proslave. 

Na kraju je istakla da su deci najvažnije one male stvari. "Naduvali smo puno balona koji su ga dočekali kad se probudio. Ukrasili smo kuću dok je spavao. Sve te stvari ne koštaju puno novca, a učinile su ga tako srećnim. Osetila sam pet posto stresa koji sam osećala na prethodnim rođendanima, a moje dete je jednako srećno", ističe ona.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading