Baka poslala unuka gladnog u krevet: Njen postupak razbesneo je mnoge, a tek kad čujete razlog iznenadićete se

Olja Jelić Vesti 23.01.2024 18:44 0

Baka se jako naljutila na petogodišnjeg unuka i poslala ga gladnog u krevet

Baba i unuk

Shutterstock

Baka vegetarijanka prilično se naljutila na svog petogodišnjeg unuka. Nakon što je dečaku pripremila večeru bez mesa, on je odbio da je pojede. Zbog toga ga je poslala gladnog u krevet i sada se pita je li pogrešila.

Baka je na Redditu objasnila da joj je ćerka u finansijskim problemima, pa se doselila kod nje sa četvoro dece koji imaju od pet do devet godina.

"Ja sam vegetarijanka pa ne spremam jela sa mesom, a najmlađi unuk je izbirljiv i ne voli moju hranu. Moja ćerka kuva nekoliko obroka nedeljno, ali prošlog vikenda je izašla sa prijateljicama. Nije se vratila do uveče, deca su bila gladna pa sam ponudila deci pirinač i povrće kuvano na pari. Starija deca su jela, ali najmlađi unuk me je molio za pileće medaljone", napisala je u uvodu.

Baba i unuk

Shutterstock

 

Iako baka zna da napravi pileće medaljone, odbila je i zamolila dete da pričeka dok mu mama ne dođe kući.

"Iznervirao se i bacio tanjir s hranom koji se razbio. Pokupili smo to zajedno, ali on je bio iznerviran. Mama mu se nije vratila do kasno uveče, pa je zaspao gladan", dodala je.

Kada je njena ćerka konačno došla kući, jako se potresla zbog postupka svoje majke.

"Rekla mi je da sam mu mogla napraviti piletinu, a ne poslati ga u krevet gladnog. Još se više naljutila kad je čula da je sa mnom čistio ostatke razbijenog tanjira. 'Pa što sam trebala da uradim?'", upitala je.

Mnogi smatraju da je majka, ako je planirala da ostane do kasno sa prijateljicama, trebala da pripremi deci večeru.

"Nije posao bake da hrani unuke. Nešto si mu ponudila, on to nije hteo. U redu, neće umreti", smatra jedna osoba.

"Ćerka nije javila ni kada će doći, niti je ostavila hranu. Je li ljuta na tebe? Gde im je otac? Ako je htela nešto što vole, trebala je da se sama pobrine oko toga", kaže druga.

"Ona je bezobrazna i mora da razume da je privilegija što si je uopšte pustila pod svoj krov", oštra je treća.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading