Video koji je nasmejao 90 miliona ljudi: Čovek je uneo u kuću pogrešnog mačka i nastao je haos!

Vesti 25.12.2023 17:54 0

Vlasnik je izašao napolje da unese mačka u kuću, međutim uzeo je pogrešnog! Ono što se potom desilo, nasmejalo je mnoge ljude.

mačak

Printscreen/TikTok

Brendon Robert i njegova partnerka imaju mačka kojeg povremeno puštaju na terasu na kojoj on voli da odmara. Pošto se retko udaljava s terase, njegovi vlasnici ga pronalaze bez problema kada je vreme da uđe u kuću. Ali, nedavno je skoro ostao bez svog doma nakon što je njegov vlasnik doveo kući pogrešnog mačka. Naime, Robert je u jednoj od svojih objava na TikToku otkrio da je njegov komšiluk pun mačaka, a kada je išao da pusti svog u kuću, zaboravio je naočare, što je dovelo do toga da je umesto njega uneo lutalicu sa ulice!

 

 

Robert nije ni primetio da nosi pogrešnog mačka sve dok njegova partnerka nije kroz prozor ugledala njihovog ljubimca. Robert je u kasnije objavljenom videu pokazao slike njihovog ljubimca i lutalice, kako bi dokazao koliko su slični, te je otkrio da razmišlja o udomljavanju lutalice.

Njegov video o ovom događaju je na TikToku pregledan više od 90 miliona puta i dobio preko 10 miliona lajkova! "To je sada tvoj mačak", „Gledao te je kako držiš njegovog dvojnika", "Čak je i mačak bio zbunjen", samo su neki komentari ispod ove objave.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading