Besplatna kafa i kolači sa najboljom drugaricom u najelitnijem delu Beograda? Da, moguće je, a evo šta treba da uradite

N.Ž. Vesti 22.12.2023 15:08 1

Paznična euforija je zvanično počela, a gužva u gradu ne jenjava. Svi žure, uhvaćeni u vrtlog prazničnih priprema, a mi verujemo da je sada, više nego ikada, važno zastati i deliti trenutke radosti s ljudima koji su nam najvažniji.

Promo

Promo

Svi se mi borimo s manjkom vremena, jurimo da ispunimo sve obaveze, a prijateljstva često ostaju na marginama. No, baš sada, kada gužva postaje nepodnošljiva, kada se sve čini kao trka s vremenom, Fashion Caffe koji se nalazi u TC Galerija u Beogradu poziva vas da usporite, napravite pauzu i uživate sa vašom najboljom prijateljicom.

 

 

Naime, tri čitateljke koje se prijave na “Alo” Instagram profil, taguju svoju najdražu žensku osobu i zaprate Instagram profil Fashion caffe imaće priliku da 25.12, poslednjeg ponedeljka u godini, u Fashion caffeu uz besplatnu kafu i kolače uživaju baš sa njom.

 

 

Prijave kreću od danas i traju do nedelje, 24.12. Dobitnice ćemo izvući u nedelju uveče i obavestiti ih.

 

 

 

 

Neka kafica i slatkiši u Fashion caffeu budu izgovor da se opustite, razmenite osmehe i nadoknadite vreme koje ste izgubili. Gužva neka sačeka, vi za to vreme ugodite sebi.

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Vesna
22.12.2023 16:57

Poziv za kafu sa dragom prijateljicom i jos uz kolacice, besplatno za razmenu osmeha... deluje pozitivno, ali devojke sa vase reklamne fotografije, ne deluju kao da veselo razmenjuju osmehe, vec vise lice na dame u bordelu ,koje cekaju musteriju. Provokativne poze, tuzni pogledi , sa dozom straha ~ ko ce naici...?