Muž me prevario sa mojom sestrom, pa je oženio: Sada su njih dvoje ljuti na mene i to zbog ove sitnice

Jelena Vukelić Vesti 11.12.2023 21:46 0

Iako je to, kaže, bila neprijatna epizoda za celu njenu porodicu, svi su to nekako preboleli i više to ne pominju. Međutim, izbegava sestru i bivšeg kad god je to moguće.

žena

Shutterstock

Žena je na Redditu podelila svoju neverovatnu priču i potražila savet nakon što se njena sestra naljutila na nju. Razlog je, kaže, što nju i supruga nije pozvala na žurku povodom objave trudnoće; što bi u drugim okolnostima moglo da bude opravdano. Međutim, ovde je, piše ona, reč o dvostrukim standardima.

- Dakle, imam 37 godina i udata sam za Rajana (36). To je moj drugi brak nakon što je moj prvi prekinut upravo zbog pomenute sestre, sa kojom me je bivši muž prevario i na kraju oženio njom godinu dana nakon našeg razvoda. Naravno, nisu me pozvali na svadbu - rekla je ona.

Iako je to, kaže, bila neprijatna epizoda za celu njenu porodicu, svi su to nekako preboleli i više to ne pominju. Međutim, izbegava sestru i bivšeg kad god je to moguće.

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Rajana i u braku smo dve godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila sam da napravim malu porodičnu zabavu sa našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu pozvani - rekla je ona.

Sestra je, kaže, saznala za zabavu i napisala joj poruku da ju je "isključila iz porodice", te da će biti tetka detetu, što nije nebitno. - Pokušala sam da joj objasnim zašto nije pozvana i da želim prijatno porodično druženje, ali nije shvatila poentu, a i mama je stala na njenu stranu uz objašnjenje da "ne možemo zauvek da izbegavamo jedna drugu". Jesam li luda ili šta? – zaključila je svoju objavu, a korisnici Reddita su je uveravali da nije. – Rekla bih joj da, pošto je spavala sa mojim mužem, da nije ni deo moje porodice, očigledno si jako dobar čovek kad posle toga i razgovaraš sa njima – napisala joj je jedna žena, sa čime su se svi složili.


 

 
Komentari (0)
Loading