"Sestro, sredi se": Monah Arsenije o ženama koje muževi varaju

Slobodanka Ćorić Vesti 09.12.2023 08:08 0

Uvek treba da vodite računa o svom izgledu kako biste bili lepi i privlačni svom partneru

"Sestro, sredi se": Monah Arsenije o ženama koje muževi varaju

Foto:Youtubeprintscreen

Govoreći o odnosima između muškaraca i žena, monah Arsenije je istakao važnost stalne brige o svom izgledu kako bi partnerki ostao privlačan, umesto da ga zanemari nakon stupanja u vezu

. Arsenije Jovanović, iguman manastira Svetih Petra i Pavla kod Mionice, uputio je duhovito obraćanje koje je nasmejalo vernike do suza. U kontekstu muško-ženskih odnosa, on je istakao neophodnost očuvanja privlačnosti i lepote za partnera, naglašavajući da to ne treba da prestane nakon ulaska u vezu.

"Uvek treba da vodite računa o svom izgledu kako biste bili lepi i privlačni svom partneru. Ne samo tokom zabavljanja i veze. Često pokušavamo da sredimo dok smo u fazi zabavljanja, a onda, 'evo nas, zdravo !' Partnerka više ne obraća pažnju na sebe, može da postane zanemarena, da se ugoji... Opušta stomak, ne vodi računa o higijeni, a to može da dovede do mnogo ozbiljnijih tegoba“, rekao je iguman Arsenije. Na njegove reči verni su se smejali, a Arsenije je nastavio u duhovitom tonu.

„Moramo da vodimo računa da uvek ostanemo privlačni. Često mi dođu žene i kažu: 'Muž me vara!' A oni, svi depresivni. Ja im kažem: 'Pa, sestro, sredite se. Neka bude privlačno..."

 
Komentari (0)
Loading