"Tri godine izigravam idiota": Evo zašto je jedan momak besno šrafcigerom lomio katanac sa Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji

Vesti 06.12.2023 15:44 0

Zaljubljeni parovi zaključavaju katanac na ogradi Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji, kako se njihova ljubav ne bi ugasila. Ali, to nije vredelo u ovom slučaju.

most ljubavi

Shutterstock

Skoro da je nezaobilazno da parovi prilikom boravka u Vrnjačkoj banji odu na Most ljubavi i zaključaju katanac. Tako su ranije devojke zaključavale svoju ljubav, a sada to rade i momci. Time pokazuju naklonost prema svojoj ljubavi i nadaju se da se osećanja nikada neće ugasiti.

 

 

Međutim, jednom paru to nije pomoglo, kako piše B92. Na čuvenom mostu se desila jedna neverovatna situacija. Vidno uznemiren momak je pokušavao da ukloni katanac sa ograde.

"Gde je? Gde je j.... katanac... Tri godine ja izigravao idiota, ona na večnu ljubav se klela...Zaključali ljubav... Ti majku... Evo ga M. i B.", čuje se na video-snimku koji obilazi Srbiju.

Naime, svoju ljubav je tu „zaključao“ prilikom boravka sa devojkom, ali posle tri godine, kako je rekao, od osećanja ostao je samo katanac. Zato je lično došao da ga skine s mosta, i to šrafcigerom! Da li je uspeo u tome, možete da pogledate u videu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading