Dragi svi, muž me vara sa tatom: Devojka otkrila šta se dešava iza njenih leđa, internet gori od skandaloznih video snimaka

Slobodanka Ćorić Vesti 27.11.2023 11:45 0

Šokirana devojka je potom sve ovo objavila na Fejsbuku, a njena porodična drama ubrzo se pretvorila u pravi medijski cirkus

porodica

Printscreen/Facebook

Kamila Oliveira, 25-godišnja devojka iz Ararakvare u Brazilu, našla se u centru neviđene medijske oluje nakon što je pre neki dan na Fejsbuku objavila da je muž vara sa njenim ocem! Oliveira je shvatila da dvojica muškaraca imaju ljubavno-seksualnu vezu iza njenih leđa nakon što je zavirila u očev mobilni telefon iz čiste radoznalosti i pronašla niz intimnih prepiski i snimaka u uređaju.

Šokirana devojka je potom sve ovo objavila na Fejsbuku, a njena porodična drama ubrzo se pretvorila u pravi medijski cirkus. Zapise su od tada preuzeli brojni lokalni portali, pa čak i oni na kojima se dva muškarca mogu videti goli dok se druže u jednom od motela.

porodica

Printscreen/Facebook

 

U međuvremenu, otac Edijalson je zapalio automobil svog mladog ljubavnika Huninja Virdžilija i u naletu ludila izazvao tuču. Naime, Edijalson (45) je tokom mahnitog prepada po komšiluku počeo da gađa posmatrače flašama, udarivši nevinu devojku, nakon čega su ga ljudi pretukli i pozvali policiju.

U međuvremenu, sam Juninhi Virgilio objavio je na Fejsbuku, nazivajući oca svoje žene smećem. "Preti mi i ucenjuje me. On je jedno veliko smeće", napisao je Virdžilio i najavio da će uz podršku advokata objasniti šta se tačno dogodilo narednih dana. „Hoću da znate kako mi je taj idiot pretio kada sam bio u nevolji. Pogrešio sam, priznajem, ali zato što nisam imao drugog izbora“, naveo je mladić.
 

Komentari (0)
Loading