Srećni parovi, pre spavanja, uvek rade ove stvari: Ako se ne pronalazite, vaš brak je gotov, samo vam to niko još nije javio

Slobodanka Ćorić Vesti 24.11.2023 17:08 0

Možda usvojite neka nova ponašanja koja će vam pomoći da izgradite bolji odnos

Srećni parovi, pre spavanja, uvek rade ove stvari: Ako se ne pronalazite, vaš brak je gotov, samo vam to niko još nije javio

Profimedia

Četiri od pet parova navode društvene mreže kao glavni razlog zašto su raskinuli. To je zbog činjenice da ljudi provode više vremena na mreži nego da razgovaraju jedni sa drugima. U nastavku pogledajte koje stvari  srećni parovi rade pre spavanja. Pročitajte ih i možda usvojite neka nova ponašanja koja će vam pomoći da izgradite bolji odnos.

1. KUVAJTE I JEDETE ZAJEDNO

1 Dok delite obrok, komunicirate jedni sa drugima, osećate svoju povezanost i možete da podelite svoje planove i ideje.

2. PRIČATE ZA NAJBOLJI DEO DANA

 Jedan od koraka ka dobrom snu i zdravoj vezi je izbegavanje stresnih ili uznemirenih diskusija. Razlog je taj što može doći do pojačanog otkucaja srca i povećane napetosti. Čak i ako dan nije bio tako dobar, uvek možete pronaći nešto pozitivno za razgovor i pustiti partnera da spava, bez brige.

3. IZGUBITE SE JEDNO DRUGOM U OČIMA

Samo sedite jedno naspram drugog i gledajte se u oči. Pokušajte da osetite povezanost i pokušajte da pročitate emocije u očima vašeg partnera.

4. PRISETITE SE ZAJEDNIČKIH TRENUTAKA

Pre nego što odete u krevet, pokušajte da se setite kada ste prvi put sreli svog partnera. Podelite svoja osećanja o tome i zamolite partnera da vam kaže kako se oseća. Zajednička sećanja vas ujedinjuju i vraćaju u prijatne trenutke i jačaju vašu vezu.

 

Komentari (0)
Loading