Žene, obratite pažnju: Jeste da muškarci prvo primete fizički izgled, ali ih ovo ipak najviše privlači

Vesti 23.11.2023 09:43 0

Osim fizičkog izgleda, postoje određeni kvaliteti koje muškarci podsvesno odmah primete na ženama.

dvoje

Shutterstock

Svaki muškarac želi partnerku koja ima određene osobine. Iako se njihove želje i potrebe razlikuju, većina se slaže u jednom - veruju svom prvom utisku. Naravno da prvo primete fizički izgled, ali ovih pet neobičnih stvari ih najviše privlače na ženama.

Neutralna šminka

Iako većina muškaraca tvrdi da vole kada žene ne nose šminku jer tada deluju prirodnije, prema jednom istraživanju, žene koje nose šminku pre će privući pažnju muškarca. Ali to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Žene koje nose tamniju šminku manje privlače pažnju muškaraca, jer oni kažu da više vole „neutralnu i prirodnu“ šminku.

Crvena boja

Crvena boja je boja strasti, stoga ne čudi da je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju muškarcima su više seksi. Dok prema jednom istraživanju urađenom na Univerzitetu Ročester, muškarci će potrošiti više novca na izlazak ako žena nosi odeću crvene boje.
dvoje

Shutterstock

 

 

Dobrota i brižnost
Lepo ponašanje prema drugim ljudima je muškarcima itekako važno. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih, što ih čini privlačnijima. Takođe im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama.

Visok tonalitet glasa

Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su potpuna suprotnost. Visok tonalitet glasa muškarcima govori da je žena vrlo ženstvena i u dobroj formi.

Veći kukovi
Kukovi su kod žena oduvek bili simbol plodnosti. Žene koje imaju veće kukove ostavljaju utisak da mogu lako imati decu, jer deluju ženstvenije, a ženstven oblik tela govori o nivou estrogena u ženskom telu.  

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo ovu mladu damu odakle je njen bajkoviti autfit 🤩 #najzena #moda #autfit #outfit #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading