Anita se vraćala sa dve sahrane i kod Kragujevca primila stopera: Nije mogla ni da sanja koga je pustila u kola

Jelena Vukellić Vesti 30.08.2023 10:44 1

Njena objava naišla je na gomilu pozitivnih komentara

Anita se vraćala sa dve sahrane i kod Kragujevca primila stopera: Nije mogla ni da sanja koga je pustila u kola

Pexels

"Budite nečije čudo kad god možete", napisala je Anita u svojoj objavi na internetu, opisavši događaj koji joj se desio u toku vožnje, kada je pokupila jednog neznanca - stopera na putu. Iako, to, kaže, nikada ne radi, tog dana odlučila je da stane, i nije se pokajala. Obična vožnja pretvorila se u nešto mnogo više.

Na svom Tviter profilu, Anita je prepričala događaj koji joj se nedavno desio, onda kada je odlučila da poveze momka koji je stopirao na putu. Njena odluka da to uradi popravila je dan kako njoj, tako i mladiću kome je, složili su se mnogi postala prava dobra vila.

 

 

 

 

"Vozim. Nikad ne stajem stoperima. Stanem jednom momku. Krenuo da se vidi s curom do Kragujevca. Zahvaljuje se. Pitam ga šta sluša, izbečio se na 'Nightwish' u autu. Kaže domaći punk. Ritam nereda? Oni su mi omiljeni. Koje si godište? '97, ti? Šta misliš? Starija si od mene sigurno šest godina, možda peta. Probaj sa 19. Kadar nevera! Kaže konkurisao u jednoj firmi, čeka finalni razgovor 10 dana. Okrenem ortaka iz ljudskih resursa. Sutra ide da reši to.

Dečko je na kraju bio bez teksta i pitao me da li mu se priviđam ili.... Dogovorili smo se da idem kod njega s klincima za vikend, njegova mama ne ume da se zahvali. Zvala me malopre. Samohrana majka.

Budite nečije čudo kad god možete . A išla sam danas da izjavim dva saučešća. Eto, bar nešto lepo danas", napisala je Anita na svom Tviter profilu.

Njena objava naišla je na gomilu pozitivnih komentara.

"Budite nečije čudo! Bravo! Meni je jednom jedna divna devojka, kada je pomogla rekla: 'Nemoj gledati da vratiš dobrotu meni, idi i daj je nekom dalje, tako širimo krug. To je to'", napisao je jedan muškarac.

Za njim, javili su se i drugi.

"Bravo, fenomenalno to je odličan gest, jedino tako sve ima smisla", "Kako je lep ovaj balans nakon dva ružna događaja napraviti jedan kontra ekstremno pozitivan, je definicija čuda. Svaka čast na potezu i kako umete da napravite balans u svom životu", "Kako je lepo biti nekom dobra vila", "Moja baka bi rekla: 'Sreća mi te srela'", bili su samo neki od pozitivnih komentara ispod Anitine objave.

Komentari (1)
Loading
Milovan
18.09.2023 19:24

Ha ha ha Ima li netko tko veruje u ovu pricu.???