Britni Spirs gubi sinove: Odlaze na Havaje da žive sa ocem i maćehom

Slobodanka Ćorić Vesti 01.08.2023 15:27 0

Sada bi pevačica mogla da izgubi kontakt sa decom pošto se Šon Preston (17) i Džejden (16) presele na Havaje

Britni Spirs

instagram.com/britneyspears/

Još u maju je objavljeno da Britni Spirs nije videla svoje sinove više od godinu dana. Prošle godine tenzije između Spirs i njenih sinova su dostigle vrhunac.

Sada bi pevačica mogla da izgubi kontakt sa decom pošto se Šon Preston (17) i Džejden (16) presele na Havaje sa svojim ocem, njenim bivšim Kevinom Federlajn. Šon Preston i Džejden Džejms, zajedno sa ocem, maćehom Viktorijom Prins i polubraćom i sestrama, navodno napuštaju Kaliforniju bez pozdrava sa majkom.

 

Kevin i Viktorija navodno planiraju da iznajme stan u državi Aloha dok traže stalni dom. Britni Spirs navodno nije videla svoje dvoje dece više od godinu dana nakon što je njeno ponašanje postalo javna tema na društvenim mrežama.

"Krajem leta 2022. tenzije su bile toliko visoke da dečaci nisu ni odgovarali na njene tekstualne poruke. A ona je bila besna“, izjavila je producentkinja TMZ Kejti Hejz u dokumentarcu „TMZ istražuje: Britni Spirs: Cena slobode“.

U međuvremenu, izvor je rekao da je Spirs poslednji put videla svoja dva sina početkom 2022. godine - pre venčanja sa Semom Asgarijem. U avgustu su tenzije postale još izraženije nakon što je Džejden javno kritikovao roditeljske veštine svoje majke. Britni Spirs još nije zvanično komentarisala najnovije tvrdnje, piše Page Sik.
 

Komentari (0)
Loading