Posumnjala je da je muž vara, pa doživela još veći šok: Pratila ga je do hotela, a kad je otvorila vrata videla je nešo sto puta gore

Vesti 26.05.2023 18:00 1

Svaka prevarena žena povuče traume iz nezdravog odnosa, ali ovaj slučaj je mnogo složeniji

Posumnjala je da je muž vara, pa doživela još veći šok: Pratila ga je do hotela, a kad je otvorila vrata videla je nešo sto puta gore

Printscreen/TikTok

Ona je u videu ispričala kako je otkrila veoma šokantnu stvar.

– Moj muž je išao u lov sa svojim najboljim prijateljem, ali stalno se vraćao praznih ruku, pa sam počela da imam svoje sumnje. Odlučila sam da uzmem njegov samostrel i strele i sakrijem ih ispod njegovog sedišta, da vidim hoće li me pozvati i reći „dušo, gde si ih stavila, da li si ih dirala, da li sam ih ostavio kući..“. Kada je došao kući, reč nije rekao za to, ni za samostrel, ni strele koje sam sakrila i opet nije ništa ulovio.

Rešila sam da kada sledeći put ode u lov, uzmem decu i ostavim ih kod moje majke, ali i da stavim air tag (uređaj koji se koristi za praćenje telefona, ali može se korisiti i za druge stvari, op.a.) u njegov kamionet da bih mogla da ga pratim. Nije bio tamo gde je rekao da će biti već 200 milja (preko 320 km) u suprotnom pravcu i onda sam saznala da je u pitanju motel.

@wannaft_banana To be fair. He said he was going hunting never said what 😭😭😭😭#fyp #foryoupage #husband #men #women ♬ son original - massymoussi

Pozvala sam ih, a kada sam se parkirala, videla sam kola od žene njegovog najboljeg druga. Osetila sam ruku na svom ramenu, skočila, a kada sam se okrenula, to je bila ona- žena najboljeg prijatelja mog muža. Pomislila sam odakle toj ženi hrabrost i počela sam da je optužujem zašto je u sa mojim mužem u motelu i pitala sam je šta se dešava.

Rekla mi je da sačekam i da je auto dala mužu jer njegov kamionet ne radi. Ona je takođe sumnjičava jer njen muž ne ide nigde bez svog kamioneta, ostaje kući ako je pokvaren. Došle samo na recepciju i pitale u kojoj su sobi, zamolile smo ih da nam pomognu… Rekao je da to ne mogu da urade, a onda je Triša (žena najboljeg drugara mog muža) bila u fazonu da će mu dati 100 dolara, ako im kaže u kojoj sobi se nalaze i kako standardi izgleda nisu toliko visoki, rekao je da su u sobi 202 i objasnio gde je.

Popele smo se stepenicama, stale ispred vrata, stavile ključ i otvorile najbrže što smo mogle i ostala samo potpuno šokirana onim što sam videla… Neću u detalje, ali samo zamislite 10 muškaraca i svi su iz našeg komšiluka, svi su goli i rade nešto što neću ni da izgovorim… Ona počinje da vrišti, ja sam u fazonu „gospode bože, ne mogu da verujem šta se dešava“, a moj, sada bivši muž je jedan od najhomofobičnijih ljudi koje sam ikad srela u životu.

Ako je neko ekstremno homofobičan, budite više nego sumnjičavi“, ispričala je žena šokantnu priču iz svog života.

Komentari (1)
Loading
weqwe
26.05.2023 20:04

sta ti je kad covek voli kobaje pa deli sa komsijama