Ljubav je u VAZDUHU: Najneobičnije VENČANJE, svoje sudbonosno "DA" su izgovorili 120 metara IZNAD ZEMLJE i to na paukovoj mreži (VIDEO)

Vesti 16.05.2023 10:04 0

U svetu prepunom čuda i avantura, postoji jedan hrabar i zaljubljen par, Rajan i Kim

Ljubav je u VAZDUHU: Najneobičnije VENČANJE, svoje sudbonosno "DA" su izgovorili 120 metara IZNAD ZEMLJE i to na paukovoj mreži (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Njihova ljubav bila je toliko jaka da su želeli da obeleže svoj poseban dan na neobičan način. Odlučili su da se venčaju na mestu koje će biti jedinstveno i nezaboravno - na 120 metara iznad zemlje!

Rajan i Kim su avanturističkog duha. Odlučili su da potraže ekstremno iskusne profesionalce koji bi im pomogli u ostvarenju njihove neobične ideje. Tako su pronašli tim stručnjaka za ekstremne sportove i planiranje avantura.

Mesto ceremonije bilo je posebno konstruisano na visini od 120 metara iznad zemlje, na paukovoj mreži. 

Sve prisutne je obuzimao osećaj uzbuđenja i čuđenja dok su posmatrali ovaj jedinstveni trenutak. Fotografi su bili spremni da uhvate svaki trenutak ovog neverovatnog venčanja, dok su Rajan i Kim izgovarali svoje zavete ljubavi i obećanja za ceo život.

Pogled sa 120 metara u vazduhu bio je zaista magičan. Njihova ljubav, koja se sjedinila u visinama, bila je simbol hrabrosti, strasti i odlučnosti.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading