"Bog neka nas sačuva od besa i gorčine": Oglasila se Nina Kobiljski, čija je ćerka ubijena u jezivom masakru

Vesti 06.05.2023 10:30 0

Tužna poruka porodice Kobiljski nakon gubitka kćerke u jezivom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru,

"Bog neka nas sačuva od besa i gorčine": Oglasila se Nina Kobiljski, čija je ćerka ubijena u jezivom masakru

Profimedia

U masakru koji je K.K. počinio u sredu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijen je čuvar i osmoro đaka, a među njima je i nažalost i kćerka Dragana Kobiljskog, slavnog odbojkaša i odbojkaškog trenera koji je radio u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Bračni par je nakon jezive tragedije dolazio ispred škole gde je zajedno sa ostalim roditeljima i svima koje je tragedija potresla odao počast ubijenim đacima, dok se sada na društvenim mrežama oglasila i Nina Borović Kobiljski.

"Hvala mnogo svima  beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli", napisala je neutešna majka na svom nalogu na Fejsbuku i tom prilikom označila i supruga Dragana, nakon čega je stotine ljudi izjavilo saučešće zbog gubitka.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading