Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!

Vesti 10.04.2023 12:06 0

Španska glumica i voditeljka Ana Obregon postala je majka u 68. godini

Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!

Profimedia

Žena je srećnu vest podelila na Instagramu. Glumica je iskoristila pomoć surogat majke u Sjedinjenim Državama, jer je surogat majčinstvo u Španiji nezakonito. Vlada je već kritikovala njenu odluku. Ana Obregon je pre tri godine ostala bez sina jedinca.

"Nikad više neću biti sama. Opet sam živa"

Ana Obregon je TV voditeljka i glumica poznata u Španiji po svojoj humorističnoj seriji. Žena se pojavila na naslovnoj strani časopisa "Hola!".

 

 

Fotografija je snimljena ispred jedne od bolnica u Majamiju. Vidimo glumicu kako sedi u invalidskim kolicima i grli novorođenu bebu. Ana Obregon je na svom Instagramu podelila naslovnicu nedeljnika, potpisavši je elokventnim rečima: "Uhvaćeni smo! Svetlost puna ljubavi pala je na moj mrak. Nikada više neću biti sama. Opet živim."

 

 

Vlada je kritikovala glumicu

Poslednje godine su bile izuzetno bolne za Anu Obregon. Glumičino jedino dete, sin Aleks Lekio, preminuo je od raka 2020. Ista bolest odnela je i njenu majku. Voditeljka je rekla da joj je ovo vreme bilo izuzetno bolno i teško.

 

 

U želji da ispuni svoj san o majčinstvu, Ana Obregon je odlučila da koristi surogat. Na taj način je postala srećna majka ćerke.

Imala je 13 godina kada je KIDNAPOVANA i brutalno SILOVANA: "Još uvek osećam PSEĆU ogrlicu oko vrata"

Španija, kao i Francuska, Nemačka i Italija, zabranjuju sve oblike surogat majčinstva. Surogatno majčinstvo je takođe nezakonito u Poljskoj.

 

 

Informacije o odluci glumice izazvale su velike kontroverze u njenoj zemlji. Kako prenosi Rojters, tri ministra  su kritički govorila o situaciji, iako je ceo proces sproveden u inostranstvu.

"Ženska tela ne bi trebalo da se kupuju ili iznajmljuju da bi se zadovoljile nečije želje", rekao je Feliks Bolanos, španski ministar za predsedništvo, parlamentarne odnose i demokratiju.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading