Bliznakinje udate za blizance: "Živimo zajedno, dobili smo sinove i isto se oblačimo"

Vesti 06.04.2023 12:00 0

Blizanci su se upoznali 2017. godine i od tada dele svoj neobičan život sa više od 230.000 pratilaca na Instagramu

Bliznakinje udate za blizance: "Živimo zajedno, dobili smo sinove i isto se oblačimo"

Printscreen/Instagram

Jednojajčane bliznakinje Britani i Brajana Din upoznale su svoje muževe, takođe blizance Džoša i Džeremija Selijersa, na Festivalu blizanaca 2017. Parovi su vrlo brzo nakon upoznavanja shvatili da žele da život provedu zajedno, pa su se verili nakon samo šest meseci i venčali godinu dana nakon susreta.

- Nekada smo se trudili da se drugačije oblačimo, a danas uživamo da sve delimo - rekli su blizanci, koji su, osim što žive u istoj kući i dele račun u banci, iste godine dobili i sinove Džeta i Džeksa.

 

 


Kako kažu, dečaci ih skoro uvek lako prepoznaju: - Tek kada su jako umorni ili nisu koncentrisani mogu da nas zamene. Inače vrlo retko.

 

 

 

 


Srećna četvorka ima svoj Instagram profil na kome ih prati više od 230.000 ljudi, a skoro sve njihove fotografije izgledaju kao da su u ogledalu. Vole da poziraju u istim pozama, a uvek su isto obučeni.

- Lako je obući se isto kada imamo isti ukus i nosimo istu veličinu - kažu. Dečaci su odgajani zajedno, pa imaju osećaj da su mališani braća, što genetski nije daleko od istine jer su im roditelji jednojajčani blizanci.

 

 

 

 


- Svi zajedno uživamo, svi naši snovi su se ostvarili - zaključili su parovi.
 

 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading