Ana je dobila ćerku u 68. godini: Pre dve godine je ostala bez sina jedinca, a sada kada je konačno našla razlog sreću, susreće se sa UŽASNIM komentarima

Vesti 01.04.2023 21:00 0

Španska voditeljka i glumica Ana Garsija Obregon nedavno je postala majka ćerkice kojoj je dala ime po sebi.

Ana je dobila ćerku u 68. godini: Pre dve godine je ostala bez sina jedinca, a sada kada je konačno našla razlog sreću, susreće se sa UŽASNIM komentarima

Profimedia

Sredinom marta, glumica je otputovala u Majami po ćerku koju je dobila uz pomoć surogat majke. Svoju odluku da postane majka čuvala je u tajnosti. "Svetlo ljubavi je ušlo u moju tamu. Nikada više neću biti sama. Opet sam živa", napisala je Ana uz naslovnu fotografiju španskog magazina.

 

 

Neki pratioci su joj poželeli sreću, ali mnogi su ovaj čin nazvali sebičnim.

 

 


"Nikad nećeš biti sam? Ali misliš li na tu devojčicu koja će, kad umreš, biti potpuno sama, bez roditelja, rodbine... Ovo je nešto najsebičnije što sam ikada video", "Kad bude imala 12 godina, imaćeš 80. Kada uđe u pubertet, nećeš moći da je upozoriš na sve probleme koje život nosi, kao što su droga, loše društvo. Ovo je bolesna odluka“, „Kupovina deteta je uvek pogrešna odluka“, samo su neki od negativnih komentara.

 

 

Inače, voditeljka je pre dve godine izgubila sina Aleksa koji je preminuo u 27. nakon duge borbe sa kancerom.

 

 

Njega je dobila kao veoma mlada sa italijanskim aristokratom Alesandrom Lekiom sa kojim više nije u vezi, ali su ostali veliki prijatelji.

Priču o ženi koja je Luku rodila u 56. godini pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading