Pismo našeg čitaoca: Otac mi je NARKOMAN i zbog ovoga što mi je URADIO želim da ga se odreknem!

Vesti 22.03.2023 21:30 0

Marko J. (26) iz okoline Beograda poželeo je da podeli sa nama svoju životnu priču

Pismo našeg čitaoca: Otac mi je NARKOMAN i zbog ovoga što mi je URADIO želim da ga se odreknem!

Shutterstock

Markov otac je počeo da koristi narkotike i pre nego što se on rodio. Marko sada ima 26 godina i postao je otac, ali najviše ga frustrira to što ne može da razume odluke svog tate. 

- Ja se zovem Marko J. i iz okoline Beograda sam. Želim da podelim svoju priču sa čitaocima Naj žene i tako možda osvestim nekog ko radi slične stvari kao moj "otac". Meni je teško i da izgovorim to tata, jer on ne zaslužuje tu titulu.

Ako i vi želite da objavimo vašu priču, pišite nam na mail redakcija@najzena.rs .

Neću da davim o detaljima pre mog rođenja, ali moj, šta god da je, donator sperme koristi narkotike od svoje 17. godine. Majka je mislila da će se sve to promeniti kada dobiju dete, ali tada je krenulo nizbrdo. 

Mene su odgajili mama i baba. On je bio tu, ali kao da nije. Kada sam došao na svet, moj otac se "skinuo" sa droge, ali to je bila samo priča sa mamu i babu. Nikada nije prestao. Mene jako frustrira što je on izabrao narkotike, a ne mene. Ja sam postao otac i nikada ne bih mogao da svoje dete stavim u drugi plan i da mu priređujem svakakve gadosti kao što je on meni. Moj život sa njim nije bio lak uopšte, a majka nije želela da se razvede zato što je to sramota. 

Svakakve scene sam video i svašta prošao sa njim. Ja bih voleo da ga se javno odreknem jer on, pored svega do sada što je uradio, sada ne želi da vidi unuče. A razlog je samo njemu poznat. Ja drugog rešenja nemam za njega. Volim ga na neki čudan način, ali nije dobar za mene i moju porodicu. Jako je sve to mučno i toksično.

Ako i vi želite da objavimo vašu priču, pišite nam na mail redakcija@najzena.rs .

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading