Beba GENIJE, sabira i oduzima trocifrene brojeve: Način na koji računa je IMPRESIVAN, kladimo se da ćete se i vi IZNENADITI

Vesti 14.03.2023 16:40 0

Ova mala devojčica je zaista neverovatna! Način na koji ona sabira i oduzima brojeve mnoge je ostavila bez teksta

Beba GENIJE, sabira i oduzima trocifrene brojeve: Način na koji računa je IMPRESIVAN, kladimo se da ćete se i vi IZNENADITI

Printscreen/Instagram

 

Iako izgleda kao da ima samo dve godine, njeni matematički talenti su više nego očigledni. Njeno umeće u sabiranju trocifrenih brojeva je zaista impresivno, a njen način računanja će vas ostaviti bez daha.

U videu koji je obišao internet, ova devojčica je pokazala svoje neverovatne sposobnosti. Trebalo joj je samo nekoliko sekundi da reši pet složenih matematičkih zadataka. Čak ni deljenje joj nije predstavljalo problem. Njen neverovatan talenat i veština u matematici su zaista fascinantni.

 

 

Čak iako je tek na početku svog obrazovnog puta, možemo samo da zamislimo šta će ova devojčica postići u budućnosti. Sa ovim nivoom talenata, sigurno će biti jedna od najuspelijih matematičarki svoje generacije. Ko zna, možda će biti prva osoba koja će uspeti da reši neki od najtežih matematičkih problema na svetu.

Jedno je sigurno - ovu malu devojčicu vredi pratiti u budućnosti jer će njene neverovatne sposobnosti u matematici sigurno doneti mnogo iznenađenja i oduševljenja.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading