Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali

Vesti 13.01.2023 13:46 0

Jedna interesantna priča iz porođđajne sale je mnoge nasmejala

porođaj

Shutterstock

Ruski mediji preneli su ispovest jedne Milene koja se porađala u gradskoj bolnici u Sant Petersburgu i ne postoji osoba koju ova ispovest nije nasmejala, piše Stil

"Negde iza ponoći muž me je doveo da se porodim. Stigli smo brzinom munje do porodilišta, a muž je bio još uvek bunovan jer sam ga probudila iz sna.

Mene su primili na pregled, a on je ostao da čeka da ga pozovu kad zatreba da uđe u porođajnu salu, jer je bilo dogovoreno da bude uz mene.

On od početka nije bio naročito za to da prisustvuje porođaju, ali pošto je ovo naša prva beba i ja sam se plašila - pristao je da bude uz mene.

Sledeći dijalog između mog muža i medicinske sestre još uvek pamtim:

Medicinska sestra se obraća mom mužu koji upada u porođajnu salu sve sa jaknom: "Čoveče božiji, skidaj se. Tvoja žena samo što se nije porodila."

Muž: "Kako da se skinem? Skroz?"

Medicinska sestra kojoj moje kontrakcije skreću pažnju, žurno odgovara:"Ajde, ajde, samo požuri."

Muž nestaje iza paravana, a dolazi doktor, babica i još jedna medicinska sestra. Između strašnih kontrakcija gledam u vrata neće li se pojaviti muž. A onda eto i njega... Samo u boksericama i klompama stoji u porođajnoj sali na vratima i zbunjeno gleda u mene.

Mislim da su mi u momentu prestale kontrakcije.

U tom momentu se prema njemu okreće doktor, babica i sestre i nastaje gromoglasni smeh.

Na pitanje zašto je samo u boksericama, muž je optužujuće pogledao u sestru i rekao: "Ona mi je rekla da se skroz skinem!"

Sestra se zajapurila od smeha i kroz suze se izvinila, izvela ga iz sale i dala mu sterilnu haljinu/ogrtač.

Od porođaja je prošlo već skoro 10 godina, a u našoj porodici se ova priča još uvek prepričava uz navale smeha."

Komentari (0)
Loading