Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"

Vesti 20.11.2022 08:30 0

Influenserka po imenu Dženi Mukendi podelila je snimak na svom TikTok-u otkrivajući iznos računa koji je dobila nakon što je rodila devojčicu.

Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"

Printscreen/Instagram

U objavi u kojoj Dženi naglas čita cene svom suprugu Džošu, navela je sve usluge koje je koristila i koliko su je koštale. Ukupan račun, istakla je, iznosi neverovatnih 28.200 dolara, uključujući osiguranje.

Bolnička soba procenjena je na blizu 3.700 dolara, epiduralna, preko 17.200 dolara  i hrana po ceni od 170 dolara . Ipak, najviše su se iznenadili korisnici ove društvene mreže kada je Dženi istakla da je njoj i Džošu naplaćeno 4.000 dolara za uslugu kontakta "koža na kožu".

@jandjfamily1

Getting charged for the skin to skin is what sent him off 😭😭

♬ original sound - J & J Family
Naime, Dženi je ovakva usluga bila besplatna, ali su uslugu naplaćivali njenom mužu, koji je želeo da drži svoju tek rođenu ćerku. Pred kraj videa, Dženi je dodala da imaju „30 dana da smisle plan plaćanja“.

Mnogi su bili šokirani što uopšte postoji ideja da se definiše ovakva uslugu čiji je smisao povezivanje roditelja sa novorođenim detetom, a jezivo im je što se ista naplaćuje, i to po nimalo jeftinoj ceni. „Naplatiti ovakav kontakt je najtužnija stvar za koju sam ikada čuo“, napisao je jedan korisnik.


 

Komentari (0)
Loading